Sushi-time: Rijstnoedel-rolletjes

Sushi-time:
Rijstnoedel-rolletjes (24 stuks)
100 gr dunne rijstnoedels
Rode paprika
2 tl rijstazijn
1 tl suiker
Surimi
Lentje-uitjes
Komkommer
Wortel
Portie gekookte sushi-rijst
Nori-vellen
Wasabi-pasta

1. Kook de rijstnoedels gaar. 
2. Voeg de rijstazijn en suiker samen en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de versnipperde lentjeuitjes toe en meng samen onder de noedels.
3. Leg wat noedels op een nori vel, verdeel er een beetje wasabi-pasta over. Leg daarop wat paprika, komkommer en wortel. Werk af met reepjes stukjes surimi.
4. Rol het vel op, en druk aan, met een sushi-matje.
Leg de rolletjes minimum 3 uur in de frigo.

Voor het serveren: snij de rolletjes in plakjes. 

Schik op een bord en serveer!
Smakelijk!