Sushi-time: Omelet-rolletjes met Champignons

Sushi-time:
Omelet-rolletjes met Champignons (6 stuks)
Verse paddestoelen (oesterzwammen, shiitakes, ...)
Portie gekookte sushi-rijst
Snuifje Cayenne-peper
4 eieren
1 tl soja-saus
2 tl zoete sherry
1 tl bastard-suiker
snuifje zout
Plantaardige olie
Soja-saus
Wasabi-pasta
Ingemaakte gember

1. Bak de fijngesneden champignons gaar. Hal deze uit de pan en meng ze met de rijst en cayenne-peper.
2. Klop de eieren los met de suiker, sherry, snuifje zout en soja-saus.
3. Verhit een beetje olie in de pan, en bak 6 kleine omeletten. Leg elk omelet op een keukenpapier en laat afkoelen.
3. Leg het rijst-champignon-mengsel op het omelet, en rol voorzichtig op.
Leg de rolletjes minimum 3 uur in de frigo.

Voor het serveren: snij de rolletjes in plakjes. 

Schik op een bord en serveer met soja-saus, wasabi en ingemaakt gember.
Smakelijk!