Zalm papillot
Per persoon papillot: 150 gr zalmmoot
Per persoon papillot: 150 gr zalmmoot
Wit van prei
1 wortel
1 bol knoflook
2 takjes verse rozemarijn
2 verse laurierblaadjes
Verse basilicumblaadjes
Verse oregano
Citroensap
Droge witte wijn$peper en zout
Olijfolie
Boter
- Snij het wit van de prei en wortel in julienne en laat aanstoven in wat olijfolie
- Blus met witte wijn en citroensap
- Plaats de prei in het midden van een groot vel aluminiumfolie
- Voeg de versie kruiden en look (versnipperd) toe
- Voeg wat olijfolie toe
- Leg de zalmmoten op de prei en kruiden
- Vouw pakje dicht, maar laat nog 1 kant open
- Giet via de opening nog wat extra witte wijn bij de zalm
- Vouw goed dicht (niet te strak dichtvouwen, laat ruimte voor de stoom)
- ca. 15 minuutjes op de BBQ