Hapje van hazenpaté en peer

Rozijnentoast met hazenpaté en perenmoes

4 sneetjes rozijnenbrood
4 plakken hazenpaté
1⁄2 rijpe peer
kervel
ciderazijn
olijfolie
peper


Bereiding

Perenmoes

  • Schil de peer en snij het deel dat je nodig hebt in kwarten. Verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in plakjes. Snij ze in kleine blokjes
  • Druppel een beetje olijfolie en een scheutje ciderazijn over de stukjes peer. Voeg een voorzichtig beetje peper toe.
Wildtoastjes
  • Steek rondjes uit de dikke sneetjes rozijnenbrood. Druppel er een beetje olijfolie over. Toast de rondjes mild krokant onder de ovengrill of in een broodrooster. Kijk uit, de toastjes kunnen snel verbranden.
  • Beleg elk rondje krokant rozijnenbrood met een identiek rondje hazenpaté. 
Schep een lepeltje van de perenblokjes bovenop de (hazen)paté en werk de toastjes af met kervel.